This book is in Italian
Errol è un piccolo pinguino dal berretto rosso che non ascolta mai la mamma. Un giorno, invece di seguirla, finisce in un'emozionante avventura tra i ghiacci... tornando, però, giusto in tempo per un abbraccio! Un libro dalle illustrazioni semplici ed essenziali dedicato all'amore tra madre e figlio.
Età di lettura: da 3 anni.
***
Errol, annesini asla dinlemeyen, kırmızı şapkalı küçük bir penguendir. Bir gün, onu takip etmek yerine buzların arasında heyecan verici bir maceraya atılır... Ancak tam sarılmak için tam zamanında geri döner! Anne-oğul arasındaki sevgiye adanmış basit ve temel illüstrasyonların yer aldığı bir kitap.
Yaş grubu: 3 yaş ve üzeri
Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için sitemizde çerez uygulaması vardır, toplanan kişisel verileriniz KVKK & GİZLİLİK VE GÜVENLİK açıklamamızda belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.